Maailmankoulu

Maailmankoulu tarjoaa ainutlaatuista globaalikasvatuksen kehittämis- ja tukipalvelutoimintaa:

Maailmankoulun esittelyvideo (4min. 37s.) in english

• verkkomateriaaleja
  • koulutusta
  • suunnitteluapua
  • maksuttomia materiaaleja opetuskäyttöön

Materiaalipalveluun sisältyy kehitys- ja globaalikasvatuksen opetusmateriaalipaketit, eli Maailmankoulun matkalaukut, kattavat nettisivut sekä materiaalipankki, josta opettajat voivat noutaa maksutonta materiaalia.

Maailmankoulu -hankkeen on käynnistänyt Kasvattajat Rauhan Puolesta ry vuonna 2006 Oulussa. Vuoden 2010 alusta lähtien hankkeesta on vastannut Rauhankasvatusinstituutti ry. Toiminta laajentui vuonna 2010 myös Turkuun ja Helsinkiin, vuonna 2011 Kokkolaan, vuonna 2013 Satakuntaan ja vuonna 2014 Tampereen seudulle.

.Maailmankoulu kokoaa yhteen globaalikasvatuksen toimijat: kasvattajat, kasvatusalan opiskelijat, oppilaitokset, päiväkodit, tutkijat ja kansalaisjärjestöt.

Maailmankoulun toimipisteet

Maailmankoulun toimipisteet löydät Turusta, Oulusta, Helsingistä, Kokkolasta ja Tampereelta. Maailmankoulun henkilökunta työskentelee Turussa, Kokkolassa, Oulussa ja Tampereella opetustoimen tiloissa tehden tiivistä yhteistyötä kuntien opetustoimen sekä yliopistojen opettajakoulutuksen kanssa. Ulkoasiainministeriö tukee hanketta. Yhteystiedot